Når online coaching bliver useriøst og kommercielt

Untitled-design-250-1024x1024

Jeg læste et opslag på Facebook om online coaches.. først var min tanke at det bare var en der ville hænge os ud, der arbejder online. Men nej - dette er virkeligt og det er skræmmende.


Der er åbenbart mange der ude, der er røget i klørende på disse online coaches og hvad de ellers kalder sig. Men det der egentlig er grundlæggende for de skræk historier jeg har læst om er at de ikke er uddannet, de har ikke en indsigt i sund træning og sund livsstil. For dem drejer det sig om penge og profit.


Du kan læse Facebook opslaget hvis du også vil læse disse skræk historier https://www.facebook.com/andersnedergaard.dk


I min klinik har jeg set nogle af de skræk eksempler online coaching


og jeg kan godt fortælle dig at det er virkelig skræmmende. Jeg har set kvinder og mænd der lignede afpillede skeletter og de manglede energi og følte sig ikke godt tilpas. Men det mest skræmmende disse helt groteske og rigide programmer de har fået, gør desværre også noget for både hjernekemi og mindset.


de har fået at vide at det er helt normal at tabe muskelmasse når man vil tabe sig og at man altid vil mangle energi i forbindelse med vægttab!!!! Det er løgn og latin - sådan behøver det ikke være.


Der opstår en angst, for at spise sund og nærende mad, pludselig drejer alt sig om kalorier og træning ikke om kvaliteten af maden og sund livsstil.


Hvordan kan du kende forskel ?


du skal tale med din coach, træner eller sundhedsekspert. Bare det at kune få lov til at stille sprøgsmål til både træning og kost. Tro ikke på lette løsninger og "højt flyvende " resultater - uanset hvordan du vender og drejer det så kræver en livsstilsændring - hårdt arbejde.


du har krav på en coach der tager dig seriøst og som kan hjælpe dig med et sundt og velafbalanceret program


Så væk fra kvikfix og lette løsninger.


Der findes mange personlig trænere derude, men hvis du går efter en der er ereps godkendt så har du en vis garanti for kvaliteten.


Men alt er jo næsten online idag


ja og jeg arbejder også selv online, jeg benytter også programmer der kan lette min hverdag. Dog ikke kostprogrammer da kvaliteten er for dårlig af disse programmer. Jeg laver planer med rene råvarer, ud fra hvad du har af helbredsmæssige behov, hvordan din hverdag er, hvad dit mål er og så skal du gøre arbejdet.


Jeg benytter en program til at lave mine træningsprogrammer på, men det er programmer jeg personligt laver til dig ud fra dine ønsker om træning, dine "svakanker" og hvis du har skader, men også hvad der er realistisk. programmet jeg bruger, er for at du kan få det hele på video lige i din telefon. Men det er hele vejen igennem en snak imellem os, for at du opnår det ønskede mål.


Kunne jeg så ikke bare optage mine egne videoer


jo det kunne jeg, men det kræver tid og udstyr som jeg ikke har lige nu. Jeg er bare mig selv i min forretning og jeg prioriterer at du får en god service, at du føler dig hørt, at der er løbende opdateringer og at du kan komme i kontakt med mig. Så derfor har jeg fravalgt at lave træningvideoer selv. Jeg kan dog fortælle at ingen af de videoer jeg sender ud kommer ud uden en tilknyttet kommentar fra mig - og jeg er lige ved hånden når du træner, så jeg kan sikre at du gør det rigtigt.


Hvorfor skal det være online


det skal det heller ikke, men for mig gør det bare det hele lettere. Jeg bor i Spanien og har kunder i både danmark, Sverige, norge og spanien.


Jeg har kunder i forløb over 3 og 6 måneder, og det er bare meget lettere når man ikke skal planlæge at køre og bruge tid på vejen også.


Så derfor arbejder jeg online og hos mig kan du vælge flere former, både via zoom hvor vi kan se hinanden eller via telefon og så får du altid en totalt skræddersyet plan som jeg selv skriver til dig. Den indeholder en opsummering, den indholder kostplan, og hvis du har brug for kosttilskud eller hvis der er et eller anden livsstilrelateret der er vigtigt at tage med også.


Bestiller du test enten det er DNA test eller andre former for test jeg tilbyder så ledsages de også altid af en rapport hvor jeg forklarer og uddyber resultatet og af en kort konsultation via zoom eller telefon hvor du kan stille spørgsmål


Laboratorietest


Så mit bedste råd til dig


er at du ikke skal være bange for online coaching men stil krav til uddannelse og deres viden.


Sidder du og vil rigtig gerne gøre noget godt for dig selv, optimere din sundhed, tabe dig eller få styr på dine hormoner, hvis du er i overgangsalderen. Så sidder jeg altid klar ved telefonen og kan ringe dig op og du er også altid velkomme til at sende mig en mail hvis du vil vide hvordan jeg kan hjælpe dig.


Du kan kontakte mig på siff@livingbyfrost.com og på tlf. +4561204252

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Instagram